Güncel, Politika

3 VEKİLİN İSTİFASINA CHP’LİLERDEN TEPKİ

 (RAPOR38 ) – 3 Milletvekilinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmesinin ardından,  CHP yöneticileri ve üyeleri vekillere tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştılar.

Başta  Kayseri İl Başkanı Ümit Özer olmak üzere, önceki dönem il başkanlığı ve yöneticilik yapmış partililerin yanı sıra üyelerin de tepkisi sert oldu.

                 İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova milletvekili Özcan Özel’in CHP’den istifa etmelerinin yeterli olmadığını belirten partililer “vekillikten de istifa edin, hakkımız helal etmiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

                 Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İl Başkanı Ümit Özer , “daldan düşen 3 kuru yaprak” olarak nitelendirdiği istifalara tepki gösterirken “bugün de, yarın da genel başkanımın yanındayım” dedi.

                 Bazı CHP’lilerin tepkileri şöyle :

İl Başkanı Ümit Özer :  “Ulu Çınardan düşen 3 kuru yaprak olmuştur. Bu yoldan dönen 3 kuru yaprak Çınar’a zarar veremeyecektir.

Ancak; Bu yapılan vefasızlıktır. Sonuna kadar Genel Başkanımızın  Yanındayım.”

Önceki il başkanlarından Mustafa Ayan : Giden gider,ben dönmezem yolumdan.. İçimizdeki Mv.olup, üye olup da, Chp’li olamayanlar bırakın gitsinler.

Gençlik Kollarıından Emeç Aksoy Parlak : Mehmet Ali çelebiye hakkımı helal etmiyorum.

Gardrop Atatürkçüleri!

CHP’li gençlerden Seçkin Akıncı : Atadan dededen Cumhuriyet Halk Partili olma onuru bana her zaman yeter. Pir Sultan’ın da dediği gibi “Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan.”

Önceki dönem yöneticilerinden Av. Zeki  Gümüş : Siyaset yapmanın iki yolu vardır: Ya siyaset için yaşanır ya da siyasetin sırtından yaşanır. Siyaset için yaşamak mensubu olduğun partinin ideolojisine ve parti kültürüne uygun davranmakla olur. Mensubu olduğun parti sizi milletvekili yapmış ve size kutsal bir görev vermiş. Öncelikle verilen o görevden istifa et ve ondan sonra da partinden istifa et. Siyaset kültürü bir duruş ve ahlak gerektirir.Bu da gösteriyor ki ! İstifa eden Sayın vekiller siyasetin sırtından yaşıyorlarmış. Üzücü bir durum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir