Güncel, Spor

Kayserili tenisçinin hedefi olimpiyatlar

Daha önce de birçok başarıya imza atan Kayserili Masa Tenisi Oyuncusu 18 yaşındaki Özge Yılmaz, masa tenisi branşında olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil edecek ilk Türk uyruklu sporcu olmayı hedefliyor.  

  Hedefinin milli takım kampından sonra olimpiyatlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyleyen Özge Yılmaz, “8 senedir masa tenisi ile ilgileniyorum. Derece olarak Türkiye Şampiyonluğum var. Türkiye Şampiyonasından sonra milli takım ile çiftlerde Avrupa 2.’si olduk. Sonraki maçımızda Avrupa 3.’sü olduk ve daha sonra ben ferdi olarak top 10’da Avrupa 2.’si oldum. 1 Şubat’ta Avrupa Olimpiyat elemeleri için hazırlık kampımız var. Orada hazırlık yaptıktan sonra 6 Mart’ta Katar’da Dünya Olimpiyat Elemelerimiz var. Onun için çalışıyorum. Hedefim şu an olimpiyatlara gidip, orada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Olimpiyatlara ilk defa Türk bir sporcu gideceği için kendimi biraz hırslı hissediyorum. Gitmek istiyorum, başarmak istiyorum. Gideceğime de inanıyorum. Ülkemi ve hocalarımı gururlandırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

  Antrenör Halil Adak: “Kendi yetiştirdiğimiz yerli sporcumuzla olimpiyatlara katılmak istiyoruz”

  Antrenör Kemal Bal: “İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız. Başaracağımıza da inanıyoruz. Sporcumuzda bu yönde çalışıyor. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir