Güncel, Politika

Kumandalı kar küreme araçları ile kaldırımlar açılıyor

Kayseri’de etkisini gösteren yoğun kar yağışı ulaşım başta olmak üzere hayatı olumsuz etkiledi. Belediye ekipleri ise, vatandaşların mağdur olmaması adına yollarda temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.
Yoğun kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilemesiyle belediye ekipleri de birçok noktada çalışmalar gerçekleştiriyor. Melikgazi ilçesinde kumandalı kar küreme araçları ile vatandaşların yoğun şekilde kullandığı kaldırımlar temizleniyor.
‘DAHA SERİ HİZMET İÇİN TEKNOLOJİK EKİPMANLAR KULLANILIYOR’
Kar yağışı sonrasında kaldırımları daha seri temizlemek için kumandalı kar küreme araçları kullandıklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Karla mücadele çalışmalarında personellere kaldırım üzerinde kullanılmak üzere mini kar küreme araçları da eşlik ediyor. Bu yeni küçük makineler elle kumandalı olarak kar küreme işlemi yapıyor. Biri fırçalı diğeri bıçaklı olmak üzere kaldırım üzerinde oldukça etkili. 6 adet alarak belediyemizde kullanmaya başladık. Kendisi küçük ama işlevi büyük. Daha seri iş ortaya çıkıyor ve işçilik açısından faydalı. Daha nitelikli ve daha seri hizmet için yeni çıkan teknolojik ekipmanlar ile araç filomuzu güçlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir