genel haber, Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı konserlerle kutlanıyor

Kayseri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Murat Kekilli sahne aldı. Konsere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlere seslenerek, “Sizler için gerek ülkemizde gerek Kayseri’mizde daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz demeden çırpınıyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 Yıldönümü Kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Murat Kekilli sahne aldı. Talas Paraşüt İndirme Alanı’na gerçekleşen konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.
Başkan Büyükkılıç, sahnede gençlere seslenerek, “Sevgili gençler, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını rahmetle anarken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı da yürekten tebrik ediyorum. Taş Mektep diye bilinen Kayseri Lisesi’ndeki Sakarya Meydan Muharebesi’nde son sınıftaki öğrencilerimizin tamamı şehit olmuş, o sene mezun verememiş. Bunlar tarihi gerçekler, unutmamalıyız. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. Biz sizleri çok seviyoruz. Sizler için gerek ülkemizde gerek Kayseri’mizde daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz demeden çırpınıyoruz” şeklinde konuştu.
Sergilediği sahne performansıyla Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Kekilli, ilk parçasını seslendirdikten sonra “Muhteşem bir şey, bir Zafer Bayramı’na denk geliyoruz. Bizi sizlerle buluşturduğu huzurunuzda belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında bugün, saat 20.00’de Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda sanatçı Ayşen Kaya ve yine aynı gün saat 21.00’de sanatçı Baha Kayserililerle buluşacak. Sanatçılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri’nde sevilen parçalarını seslendirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir