genel haber, Güncel

Yeni yıla meydanda ‘merhaba’

Kayseri’de yeni yıl vatandaşlar tarafından kentin çeşitli noktalarında kutlandı. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar halay çekti ve hatıra fotoğrafı çekindi.
Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda yeni yılı bekleyen vatandaşlar, saatler 00:00’ı göstermesiyle 2024 yılına merhaba dedi. Kentin çeşitli noktalarında havai fişekler atıldı. Polis ekipleri ise trafikte denetimler gerçekleştirdi. Bazı vatandaşlar ise yeni yılı, araçlarından korna çalarak, fotoğraf çekerek ve dans ederek kutladı.

Yeni yılı kutlayan bir vatandaş, “2024 yılının tüm Türkiye’ye sağlık, mutluluk, huzur, herkesin gönlündeki istediği gibi güzel yıllar getirmesi dileklerimizi sunuyoruz. 2023 yılı güzel geçti, 2024’ün de en az 2023 gibi güzel geçmesi dileklerimizle herkesin yeni yılı kutlu olsun” dedi.
Bir diğer vatandaş ise, “2024 yılı umarım 2023 yılını aratmaz çünkü çok çektik. Birçok olay oldu yaşadığımız acılar, mutluluklar var. Umarım 2024 yılında çok mutlu ve huzurlu olacağımız anlar olur. Herkese iyi yıllar” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir