Güncel, Spor

Kayak üzerine yeni ErVa Spor Okulu açılacak

ERÜ’de ‘Kayseri’nin Turizm Değerleri’ konulu konferansına katılan Vali Gökmen Çiçek, gençlerin sporla buluşturulması adına başlatılmış olan ErVa Spor Okulları Projesi’ne taekwondo, nastıktik, boks, futbol gibi sporların yanı sıra Yahyalı’da curling üzerine yeni bir okulun açıldığını, kayak eğitimi için de yeni ErVa spor okulunun açılacağını duyurdu.
15-22 Nisan tarihleri arasındaki 48’inci Turizm Haftası kapsamında; ERÜ Turizm Fakültesi’nde ‘Kayseri’nin Turizm Değerleri’ Konferansı düzenlendi. Konferansa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, ERÜ Turizm Fakültesi Dekanı Kenan Güllü, KAYOTED Başkanı Murat Erdal, sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Konferansta Vali Gökmen Çiçek; Kayseri’nin her ilçesi ve mahallesinde gençleri sporla buluşturmak için başlatılmış olan ERVA Spor Okulları Projesi büyümeye devam ettiğini belirtirken karate, taekwondo, jimnastik, boks, futbol, masa tenisi gibi sporların yanı sıra Yahyalı’da curling üzerine yeni bir okulun açıldığını, kayak eğitiminin verileceği yeni ErVa spor okulunun açılacağını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir