Asayiş, Güncel

Vali Gökmen Çiçek: “Bu şehirde asla uyuşturucu sattırmayacağız”

Asayiş ve güvenliğin sağlanmadığı yerde turizmin geliştirilmesinin imkânsız olduğunu vurgulayan Vali Gökmen Çiçek, “Yakın bir zamanda çok daha fazla polis göreceksiniz, bu şehrin güvenlik kameraları sayısını 4 kat artırdık. Bir metre izlenmeyen yer kalmadı bu şehirde, Yunus polislerimizin sayısı 3 kat arttı, bu şehirde vatandaşların ve turistlerin güvenliğini sağlamak her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Vatandaşlarımızın ve turistlerimizin huzurunu bozan, sokakları rahatsız eden hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız, bu şehirde asla uyuşturucu sattırmayacağız, bu şehri huzur bozanlara teslim etmeyeceğiz” dedi.
15-22 Nisan tarihleri arasındaki 48’inci Turizm Haftası kapsamında; ERÜ Turizm Fakültesi’nde ‘Kayseri’nin Turizm Değerleri’ Konferansı düzenlendi. Konferansa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, ERÜ Turizm Fakültesi Dekanı Kenan Güllü, KAYOTED Başkanı Murat Erdal, sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Turizmin geliştirilmesi ve sağlanması için vilayet ve ülke genelinde daima iyi bir güvenliğe ihtiyaç duyulduğunu, asayiş ve güvenliğin sağlanmadığı yerde turizmin geliştirilmesinin imkânsız olduğunu dile getiren Vali Gökmen Çiçek, “Geçen yıla göre yapılan operasyonlarda 2,5 kat daha fazla uyuşturucu yakaladık. Sırf bu ay 92 firari yakaladık, emniyet müdürümüz de bu konuda çok hassas davranıyor. Yakın bir zamanda çok daha fazla polis göreceksiniz, bu şehrin güvenlik kameraları sayısını 4 kat artırdık. Bir metre izlenmeyen yer kalmadı bu şehirde, Yunus polislerimizin sayısı 3 kat arttı, bu şehirde vatandaşların ve turistlerin güvenliğini sağlamak her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz, vatandaşlarımızın ve turistlerimizin huzurunu bozan, sokakları rahatsız eden hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız, bu şehirde asla uyuşturucu sattırmayacağız, bu şehri huzur bozanlara teslim etmeyeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir