Güncel, Kültür & Sanat

Kayseri Türk Müziği Topluluğu’ndan Türk Sanat Müziği Konseri

KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Kayseri Türk Müziği Topluluğu tarafından ‘Çalsın Sazlar’ temalı Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. Konsere birçok sanat kuruluşundan sanatçılar katıldı ve çeşitli sanatçılardan birçok farklı parça koro eşliğinde söylendi.
Kayseri Türk Müziği Topluluğu tarafından Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda ‘Çalsın Sazlar’ temalı Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. TRT Sanatçısı Esra İçöz’ün de katıldığı konsere Kültür Bakanlığı’ndan Haliç Üniversitesi’ne, Erciyes Üniversitesi’nden Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Topluluğu’na kadar birçok kurum ve kuruluştan sanatçılar da katıldı. Birçok sanatçıdan parçaların seslendirildiği konserde dinleyiciler hoş dakikalar geçirdi.
Konser öncesi sahnede konuşan ve sanatçıları tanıtan Sunucu Emine Çevgen, “Sizlerle buluşmamıza vesile olan, destekleriyle bizleri onurlandıran ve Türk müziğine karşı olan hassasiyetleriyle uzattığımız eli tutan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a, Arkopa Ahşap Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıçer’e, AYATA Cam Ayna Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ayata’ya, Kayseri Model Fabrika Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarıalp’e ve ETAP Müzik Ailesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir