Eğitim, Güncel

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse; “Çocuklarımızı bağımlılıktan korumak istiyoruz”

Yapılan her projenin amacının çocukların iyi bireyler olarak yetişmesi olduğunu ifade eden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; “Öğrencilerimiz, gençlerimiz bu ülkenin en kıymetlileri, en değerlileri bu ülkede geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız her şeyi onlar için yapıyoruz. Çocuklarımızı Sosyal, kültürel, spor, bilim her alanda en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz bunları yapmaya çalışırken de bir taraftan da hayatın içerisindeki olumsuzluklardan, olumsuz davranışlardan, kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz bunların başında da bağımlılık geliyor” dedi.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliği ile hayata geçirilen “Kontrol Sende Hayat Sende” projesinin ödül töreni, Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan her projenin amacının çocukların iyi bireyler olarak yetişmesi olduğunu ifade eden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; “Yıl içerisinde eğitim sürecinin bir çok kademesinde öğrencilerimizi hayata hazırlamak onları mutlu, huzurlu, bireyler olarak yetiştirmek, iyi insan olarak yetiştirmek için bir çok faliyette ve eğitimde bulunduk. Tabii ki yapılan her çalışmanın kendi içinde farklı hedefleri farklı amaçları bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, gençlerimiz bu ülkenin en kıymetlileri, en değerlileri bu ülkede geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız her şeyi onlar için yapıyoruz. Çocuklarımızı Sosyal, kültürel, spor, bilim her alanda en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz bunları yapmaya çalışırken de bir taraftan da hayatın içerisindeki olumsuzluklardan, olumsuz davranışlardan, kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz bunların başında da bağımlılık geliyor” şeklinde konuştu.

Yapılan programından ardından çeşitli alanlarda yarışan öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Kısa film yarışmasında dereceye giren okullar:

  1. Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi
  2. Necdet Taş Anadolı Lisesi
  3. Osman Ulubaş Anadolo Lisesi

Öykü yarışmasında dereceye giren okullar ve öğrenciler:

  1. Develi şehit Ömer Mavi Ortaokulu, Berat Sert
  2. İncesu Vali Sabaheddin Çakmakoğlu Ortaokulu, Fatma Rüveyda Karpuz
  3. Talas Şehit Abdullah Şaşdım Ortaokulu, Elif Beril Bekdemir

Resim yarışmasında dereceye giren okullar ve öğrenciler:

  1. Melikgazi Besime Özderici İlkokulu, Belinay Dere
  2. Kocasinan Cevdet Sunay İlkokulu, Adasu Büyükçekiç
  3. İncesu Yavuz Sultan Selim ilkokulu, Murat İşbeceren

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir