Asayiş, Güncel

Otomobilin çarptığı kazada yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü toprağa verildi

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletin hayatını kaybeden sürücüsü kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda 15:30 sıralarında meydana gelen kazada, S.Ü. (21) idaresindeki otomobil ile M.Ö. (26)‘nin kullanıldığı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet kaldırımda yürüyen bir yayaya çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü M.Ö.’nün hayatını kaybettiği belirledi. Yaşamını yitiren M.Ö.’nün cenazesi Hulusi Akar camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Askerlik harçlığı için kuryelik yapıyormuş

Otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye M.Ö. (26), toprağa verildi. M.Ö.’nün 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği ve bu nedenle para biriktirdiği öğrenildi.

KAYSERİ MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ BAŞKANI HALİL ÖZSOY: PAKET DEĞİL CAN DA TAŞIYORUZ
M.Ö’nün Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenazesine katılan Kayseri Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Halil Özsoy, “Mehmet kardeşimiz için buradayız. Allah rahmet eylesin. Birilerinin artık bu işe önlem almasını ve herkesin kuryelik yapmamasını istiyoruz. Burada bir farkındalık yaratmak istiyoruz. İşe 2 ay önce başladı. Askerlik harçlığını biriktirmek için çalışıyordu. Trafikteki diğer sürücüler kuryelerin farkında olsunlar. Sadece paket değil, can da taşıyoruz. Bunu bilsinler. Trafikte birazcık saygı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz” açıklamasında bulundu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir